Назад

БФКСТ

BDSCF Website

Цели на проекта

Българската федерация на клубовете по спортни танци (БФКСТ) се обърна към InfiniteWebAgency с двойна задача. Първо, те търсеха уебсайт, който не само да изглежда по-добре от предишния, но и да бъде по-организиран. Освен това, те се нуждаеха от Система за управление на съдържанието (CMS).

Предоставени услуги

InfiniteWebAgency предостави персонализирано решение за БФТСК, включващо както дизайн, така и разработка. Ние се заехме със задачата да проектираме персонализирана тема, която не само да подобри естетиката на уебсайта, но и да въведе много по-организирана структура. Освен това, ние внедрихме CMS, позволявайки на БФТСК ефективно да управлява и актуализира своето съдържание.

Резултати

Чрез нашето сътрудничество с БФКСТ успешно постигнахме целите, поставени за този проект. Персонализираната тема, която проектирахме, не само подобри визуалната привлекателност на уебсайта, но и донесе ново ниво на организация на съдържанието. Интегрирането на CMS предостави на БФКСТ необходимите инструменти, за да поддържат своя уебсайт актуален и лесен за използване.

Уебсайтът на БФКСТ сега блести като свидетелство за тяхната отдаденост към съвършенството в спотните танци. Това не е просто по-добре изглеждащ сайт; това е също добре организирана платформа, която се съгласува с тяхната мисия и предлага безпроблемно потребителско изживяване.

Прочетете повече

ShipElectricians
ShipElectricians Website

ShipElectricians

Нашето сътрудничество със ShipElectricians беше вълнуващо пътешествие в света на корабните електрически системи. Заедно работихме за подобряване на тяхното онлайн присъствие и споделяне на техния опит в предоставянето на професионални и достъпни решения.

VarnaDanceTeam
VarnaDanceTeam Website

VarnaDanceTeam

InfiniteWebAgency си сътрудничи с VarnaDanceTeam, престижен клуб за спортни танци във Варна, България, за създаването на динамичен уебсайт. Чрез нашия опит в уеб разработката и дизайна, ние положихме основите за тяхното пътешествие в създаването на амбициозни танцьори.

ObuvaME
ObuvaME Website

ObuvaME

ObuvaME стартира своя първи онлайн магазин с минималистичен дизайн, създаден от нашата агенция. Проектът включваше уеб дизайн и разработка, фокусирани върху лесна употреба и опростеност. Резултатът: красив е-магазин, който увеличи видимостта и растежа на бизнеса.

Нека изработим вашия уебсайт!
Нашият екип е тук, за да помогне.

Възползвайте се от безплатната ни консултация!
Безплатна Консултация